kezdd el begépelni a keresett szöveget, majd nyomj egy entert-t a keresés indításához

ÜZLETSZABÁLYZAT A WEBÁRUHÁZ HASZNÁLATÁHOZ

A webáruház használatával kapcsolatos általános tájékoztató

Boltunkban csak regisztrálás, Ügyfélazonosító készítése után vásárolhat, rendelhet. Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését online áruházunkon keresztül hozzánk eljuttatja. Megrendelése csak akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazoljuk.

A vásárolt áru jellemzőit és a Bruttó/Nettó árat a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen (a termék listában a termékre kell kattintani). A feltüntetett képek helyenként illusztrációk. Az esetleges elírásokból vagy a webáruház technikai hibáiból eredő károkért nem vállalunk felelősséget.

Néhány termék esetén "0" Ft-os árat találhat. Ezek a termékek nem ennyibe kerülnek, hanem nem látható az eladási ár. Ezekre a termékekre egyedi árajánlatkérés alapján ajánljuk ki az árat.

Fizetés

Fizetés, csak futárszolgálati kézbesítés esetén, készpénzben történik az áru átvételekor.

Előreutalásra is lehetőség van, ez esetben a megrendelés után elküldjük az átutalásos számla másolatát e-mailben vagy faxon és az átutalási összeg beérkezését követően szállítjuk ki a megrendelt terméket.