kezdd el begépelni a keresett szöveget, majd nyomj egy entert-t a keresés indításához

Garanciális feltételek

Elállás joga (17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet)

A hivatalos jogszabályok szerint az interneten vásárolt árucikkek esetén a vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követő nyolc napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó a kifizetett vételárat legkésőbb a visszaszolgáltatást követő harminc napon belül visszatéríti átutalással. A 8 napos elállási jog személyes áruátvétel esetén nem érvényesíthető.


Az árucikk csak az eredeti csomagolásban és az eredeti okmányokkal együtt szolgáltatható vissza! Amennyiben az árucikket üzembehelyezték, sérült, vagy viseltes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését, ill a megtagadhatja az áru visszavásárlását. Az adott árucikk díjmentes cseréje csak abban az esetben lehetséges, ha a gyári csomagolásban található kiegészítők, tartozékok, dokumentációk, és azok csomagolása ép és bontatlan állapotban van. Olyan termékek és szolgáltatások esetén, amelyek a Megrendelő külön kívánságára egyedileg kerülnek legyártásra vagy importálásra, nem érvényesíthető a vásárlástól való elállás joga.

A termék cseréje

Ha a termék a vásárlásától számított 3 napon belül meghibásodott, a vásárló kívánságára azt azonos típusú új termékre kell kicserélni. Ha cserére nincs lehetőség, a vásárló választása szerint a termék visszaszolgáltatásával egyidejűleg a vételárat vissza kell fizetni, vagy a vételárkülönbözet elszámolása mellett más típusú terméket kell részére kiadni. Ezt a fogyasztó dönti el. A 3 napos cseregarancia nem a termék azonnali cseréjét jelenti! Egyes esetekben nem lehet azonnal megállapítani, hogy a termék valóban hibás. Ez esetben szervizünk 1-2 munkanapon belül megvizsgálja a terméket, majd a vásárló a következők közül választhat:

  • Termék cseréje
  • A termék árának visszafizetése
  • A termék árának levásárlása más termékekre
Jótállás (151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet)

A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igényekre a 49/2003. (VII.30) GKM jogszabályban és a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletben foglaltakat kell figyelembe venni. Az eladó arra vállal kötelezettséget, hogy a jogszabályban vagy az általa meghatározott idő alatt a termék hibátlanul fog működni. Csak akkor mentesül a felelősség alól, ha bizonyítani tudja, hogy a vásárló rendellenesen használta a terméket, illetve a termék valamilyen külső behatás következtében romlott el. A jótállás ideje a vásárlástól számított 12 hónap.

Egyéb törvényi szabályozások

Szavatosság: 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet

Távollévők közötti szerződések: 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet

Szavatosságra és jótállásra vonatkozó szabályok: 1959. évi IV. törvény

Székhely

LizaLine

Forgalmazó:

L-Color System Lékó Zsolt e.v.

Adószám: 52211919-2-36

Nyilvánt.szám: 2958791

Telephely: 5100 Jászberény, Páfrány u.2.

Tel/Fax: +36 57/400-498

Mobil: +36 30/2766656

E-mail: lcolorsystem@invitel.hu