kezdd el begépelni a keresett szöveget, majd nyomj egy entert-t a keresés indításához

Szállítási információk

Fizetési lehetőségek
Utánvét

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.

Banki átutalás

A megrendelés után elküldjük az átutalásos számla másolatát e-mailben vagy faxon és az átutalást követően szállítjuk ki a megrendelt árut.

Készpénzes fizetés

5100 Jászberény, Alkotás utca 4. (Szatmári Ipari park)

Szállítási lehetőségek
Házhozszállítás futárszolgálattal

Csomagját a Royal Sprint futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Önnek.

Személyes áruátvétel

Személyes átvétel - időpont egyeztetéssel!

Szállítási határidő

A megrendelést követően 1-5 munkanap.

Utánvételnél a csomagot a megrendelés napján feladjuk (amennyiben 11 óra előtt beérkezik a megrendelés és a termék van készleten), amit a futár az elszállítás másnapján fog kézbesíteni.

E-mail értesítést küldünk minden rendelés mellé, hogy értesülj a pontos szállítási időpontról! Amennyiben rendelésedkor a megjegyzésben feltünteted külön elképzelésedet a szállítás idejéről, Pl: a megrendelésedtől számítva csak 2 hét múlva szeretnéd a terméket megkapni, vagy délelőtt nem vagy otthon és csak délután tudod fogadni a csomagot, vagy esetleg nagyon sürgős és a megadott időt nem tudod megvárni, akkor kérlek írd meg és szintén e-mailben értesítelek, miként tudjuk megoldani kérésedet!


FIGYELEM: Abban az esetben, ha a szállítási cím a megrendelő által hibásan / pontatlanul lett megadva, és ezáltal nem lehetett kézbesíteni a csomagot, az ismételt szállítás teljes költségét a megrendelő köteles állni. Kérjük, hogy munkahelyre történő szállítás esetén a cégnevet is tüntesse fel!

A megrendeléseket a leadás dátumától számított 2 hétig tudjuk tartani.


Kérjük, hogy átutalással fizetendő megrendelést NE a Magyar Postán keresztül fizessék be a csomag ellenértékét, mert így nem tudjuk azonosítani a befizetőt! Köszönjük!


Kérdésükkel bátran forduljanak hozzánk elérhetőségeink egyikén!


Telefon: +3670/4319557

E-mail: lizaline72@gmail.com