kezdd el begépelni a keresett szöveget, majd nyomj egy entert-t a keresés indításához

Üdvözöllek a Liza Line weboldalunkon!

Egyéni cégünk az L-Color System fő tevékenysége esővíz csatorna rendszer, szerkezeti elemek és egyéb bádogos ipari termékek gyártása és forgalmazása 2006 óta.

A vállalkozást ketten vezetjük férjemmel Lékó Zsolttal amiben én mint üzletvezető és értékesítési vezető veszek részt a közös munkában.

Vállalkozásunkon belül 14 évig üzletvezetője voltam egy franchise mintaboltnak a mindenki által ismert Demko Feder hálózatnak, ami a gyapjútermékek és a hálószoba terén az egészséges alvás és a természetes anyagok világát képviselte.

Részben ezért is nagyon közel állnak hozzám a természetes anyagok és a textilek. A termékeim úgy születtek, hogy az én szakmám varrónő és amikor van egy kis szabadidőm szeretem kitalálni és megvalósítani ötleteimet.

Inkább a hétköznapi életben is használatos tárgyakat szeretek készíteni, amit én is szívesen használok.

Amikor eszembe jut egy jó ötlet azt azonnal meg szeretném csinálni és addig megyek amíg a hozzávalókat be nem szerzem és rögtön neki is látok. Azután a kész alkotásokat vagy megtartom vagy elajándékozom jeles alkalmakkor.

A sorozat gyártás egy táskával kezdődött. Bécsben kirándultam amikor megláttam és bele szerettem egy szövet táskába, amit hazaérkezésünkkor azonnal meg is csináltam. Az anyag amit beszereztem hozzá az 2 db elkészítéséhez is elegendő volt, így elkezdtem a mintákon gondolkodni és lerajzoltam az ötleteimet. Azon kaptam magam, hogy már 9. mintánál tartok. Belekezdtem a legyártásba és amikor elkészültek nem tudtam mi legyen velük, hiszen nekem csak 1-re volt szükségem.

Ekkor jött az ötlet egy webáruház létrehozása.

A lányom segítségével és kreativitásával egy saját dizájnt alakítottunk ki és más ötleteimmel együtt létrehoztuk a Liza Line Kézzel készített textil ajándéktárgyak weboldalt.

Böngéssz te is kedvedre a termékeim között!


Lékó-Varga Mónika (Liza)